Er komt veel bij kijken

Adverteren op LinkedIn werkt anders dan adverteren op Socials (Facebook/Insta) of Google. De doelstelling van de campagne, de targetting en ook het biedproces zijn zeer afwijkend. Veel opties en mogelijkheden.

Bij ons is het ons dagelijkse werk. Wij weten wat werkt en niet werkt.

Rapportage en budget bewaking​

Binnen LinkedIn is de rapportage zeer beperkt. Het is behoorlijk puzzelen met exporteren van verschillende resultaten naar Excel en samen te voegen in een rapport. 

Wij hebben er speciale dashboards en rapportages voor ontwikkeld.

Plaatsen, beheren

Het inrichten van campagnes en daarbinnen de verschillende advertenties vraagt goede aandacht. En na het plaatsen en lanceren moeten de advertenties door LinkedIn goedgekeurd worden. Dit proces kan tot 24 uur duren.

Bij ons is dit dagelijkse kost. Wij doen het goed en efficient. Ook houden we in de gaten of een advertentie afgekeurd wordt en dan nemen we meteen de juiste actie om deze alsnog goedgekeurd te krijgen.

Conversie​

Als je campagne draait dan wil je ook dat het iets oplevert. Het succes van een campagne wordt niet bepaald door je budget, het aantal views en de kliks.

Het gaat om de uiteindelijke conversie van leads, aanmeldingen, downloads, afspraken of bestellingen. En daarvoor moet je ook naar je analytics kijken. En goed kunnen zien via welke advertentie een bepaalde actie op je site plaatsvindt. Dat kost tijd.

Wij integreren alle campagnes met Google Analytics. Wij stellen doelen in binnen analytics en monitoren exact wat een klik vanaf een advertentie doet op je site of landingspage. We kijken waar mensen afhaken en kijken op welke manier de conversie omhoog kan. 

Snel schakelen

Campagnes op LinkedIn moet je steeds goed in de gaten houden. Worden advertenties wel getoond? Werkt de aanpak (CPC of engagement). Wordt er (negatief) gereageerd op advertenties? Worden budgetten overschreden? Staat een campagne stil?

Wij monitoren continue je campagne en grijpen (ook ’s avonds en in de weekenden) meteen in. Volgens afspraken die we met jou maken. 

Up to date kennis​

Doordat wij dagelijks met campagnes bezig zijn voor onze klanten weten we alle mogelijkheden die er zijn. We ontvangen van LinkedIn ook steeds de nieuwe en komende ontwikkelingen zodat wij echt alles weten. 

Samengevat​

Wij zitten helemaal in de materie. Wij weten het beter dan jij. 

Het is niet iets dat je er zomaar bij doet.

Waarom zou je het risico nemen en dit aan een amateur over laten of zelf doen? Schakel gewoon de professionals in. 

Adverteren op LinkedIn kan een belangrijke bijdrage leveren aan je bedrijfsactiviteiten en resultaten. Dan kun je het maar beter goed doen en het ons laten doen.