Onze tarieven

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ook wij werken niet voor niets

 

 

Advies

U weet nog helemaal niet of LinkedIn advertising voor u zinvol kan zijn. Wij plannen graag met u een gratis consult in van 45 minuten om de mogelijkheden voor u te onderzoeken.

Review

U draait al enige tijd campagnes op LinkedIn maar weet niet of u op de juiste weg zit. Bereikt u wel de juiste doelgroep? Is de conversie wel marktconform? Betaalt u niet teveel?

Met een uitgebreide review maken wij een diepte analyse van uw campagnes. Wij kijken naar uw instellingen, doelstellingen en conversies.

Op basis van onze kennis en benchmarks geven wij u vervolgens advies waarop u kunt verbeteren en een hogere conversie kunt behalen.

Review vanaf € 750,00

Training

U wilt zelf leren hoe u LinkedIn advertising in kunt zetten. Uw team moet hierin getraind worden.

Wij leren u de fijne kneepjes in een twee uur durende online training.

€ 2.000,00 per training. Met maximaal 5 deelnemers.

Pilot

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Volledig beheer

Volledig ontzorgt. Wij beheren uw campagnes, maken nieuwe campagnes en advertenties voor u aan , monitoren de resultaten, geven u advies, optimaliseren de conversie en geven u duidelijke rapportages. Hiermee bespaart u al snel 10  uur per week.

Dit kan al vanaf € 2.000,00 per maand. (minimaal 3 maanden).

Strippenkaart

U doet het volledige beheer van uw campagnes zelf. Maar u wilt ook dat er iemand vanaf de zijlijn met u meekijkt. Iemand met de juiste kennis en expertise.

Die eens per week even samen met u door de campagnes heen loopt. Verbeterpunten aangeeft en besparingen.

Die uw vragen beantwoord.

Dat kan als u een strippenkaart afneemt. Voor 10 uur betaalt u slechts € 1.500,00.