Linkedin marketing agency

Gecertificeerd door LinkedIn, gedreven door nieuwsgierigheid en ervaren door onze klanten.

 

Onze bewezen kennis en ervaring zetten wij ook graag in voor u!

Organisaties die onze kennis inzetten zijn o.a.:

Wij hebben een compleet dienstenpakket rondom de marketing solutions van LinkedIn ontwikkeld. Van training tot outsourcing. Van strategie tot monitoring.

Hoe kunnen wij u helpen?

LinkedIn advertising

Uw boodschap, effectief bij de juiste doelgroep. Wij kennen alle trucjes en best practices. 

Adverteren met meetbare resultaten. Wij gaan ervoor.

content marketing

Content marketing op LinkedIn is anders dan op de andere socials. Er komt meer kijken op het gebied van timing, format, frequentie, interactie en engagement van collega’s.

LinkedIn company page

De LinkedIn Company Page krijgt steeds een belangrijker rol. Voor branding, employer branding,  contentmarketing, en zelfs leadgeneratie met productpagina’s.

linkedin data analyses

U bent actief met content marketing op uw Company Page of u adverteert er al op los op LinkedIn. Maar gaat het wel goed? Kan het beter? De waarheid zit in de data!

consultancy & strategie

Wanneer u uw marketing richting uw B2B doelgroep serieus neemt, dan nemen wij u serieus. We kunnen u helpen bij het opzetten van een strategie, implementatie, training en monitoring.

De nummer 1 van de Benelux!

Nummer 1 betekent dat je of de beste of de eerste bent.

 

De eerste zijn wij sowieso. Actief met LinkedIn advertising sinds 2012. Als eerste in de Benelux gecertificeerd door LinkedIn. Als eerste bezig met de nieuwste mogelijkheden. In 2014 een eerste e-boek over LinkedIn Company Pages.

 

Wij zijn ook zeker de enige agency die volledig gericht is op de LinkedIn marketing oplossingen. Geen andere platformen maar serieuze B2B dingetjes. Effectief. Resultaat gericht.

de waarheid zit in de data

Bij al onze diensten gebruiken wij LinkedIn data ter ondersteuning of als stuurmiddel. Wij hebben speciale koppelingen waarmee we de data direct kunnen uitlezen.


We kunnen ook uw data uitlezen en naast de benchmarks leggen om precies te zien hoe u er voor staat.