Leads Genereren

Wanneer je weet dat wij jouw potentiële klanten kunnen vinden met behulp van LinkedIn Advertising en we deze kunnen omzetten in daadwerkelijke leads, dan wil je hiervoor gaan.

 

Maar, het is niet alleen maar een kwestie van een campagne aanzetten. Uit ervaring weten wij dat er meer bij komt kijken.

 

Het gaat om het vinden van de juiste mensen en dat zij hun contact gegevens achter laten om de juiste redenen.

LeadGen formulieren of Landing pagina's?

Er zijn twee verschillende manieren om met Lead Generatie op LinkedIn om te gaan. 

De ene manier maakt gebruik van het Leadgen formulier van LinkedIn om de contact gegevens te verzamelen; de andere maakt gebruikt van een landings pagina.

Beide manieren hebben voor -en nadelen. Wij gebruiken beide manieren in onze campagnes, wij kiezen voor datgene wat het beste aansluit bij de boodschap die je over wil brengen.

Leadgen formulieren

Een advertentie (dit kan een afbeelding, een video of een carousel zijn) met daarbij een call to action om een white-paper, een e-book, enz te downloaden of het aanmelden voor een webinar.

 

Om een document te kunnen downloaden of zich aan te melden voor een webinar, moeten mensen een LeadGen formulier versturen. Op dit formulier staan hun gegevens al ingevuld. Deze data komt van hun eigen LinkedIn profiel. Wanneer ze dit formulier versturen kunnen ze je document downloaden, of is hun aanmelding voor het webinar geregistreerd, zo simpel werkt het.

 

Maar, het plaatsen van de juiste advertentie die mensen voldoende triggert om hun contact gegevens zelf in te vullen is vaak niet zo eenvoudig als het lijkt.

 

Wanneer de dienst of het product dat je aanbiedt wat complexer is, kan het beter zijn om een aparte landingspagina te gebruiken waar je de mogelijkheid hebt net wat meer uitleg te geven waardoor je je doelgroep beter kunt informeren en overtuigen.. 

Landing pagina's

Wanneer je product of dienst dat je wil promoten wat meer uitleg nodig heeft, is een landings pagina erg handig.

 

Hier kunnen we mensen informeren en overtuigen dat het zinvol in om hun contact gegevens achter te laten op een pagina die daarvoor bestemd is.

 

Wij maken, ontwerpen en publiceren landing pagina’s op korte termijn, inclusief een contact formulier dat direct data kan doorsturen naar jouw databron.

Het vervolg van dit process is hetzelfde

Wanneer we een lead hebben ontvangen, kunnen we van start met ons Follow the Lead program

Voor ons maakt het geen verschil of je gebruik maakt van LinkedIn’s Leadgen formulieren or Landing pagina’s. We plaatsen de data direct in onze databron.

We registeren deze lead in jouw CRM system, marketing automation, of op welke manier je deze wil ontvangen.

Dus, je krijgt de informatie op een manier binnen waardoor het voor jou makkelijk is om er een goed opvolging aan te geven. 

Schedule a call

If you are interested in our services or have a specific question you would like us to answer about LinkedIn Advertising; we offer you a free call.

No obligations, except that you have to log in at the scheduled time 🙂